***** Siófok eladó ház, eladó nyaraló, eladó lakás - olcsó Balaton közeli falusi házak közvetlenül a tulajdonostól eladók. ***** Kiadó és eladó siófoki üzletek *****

Eladó falusi ház Bedegkéren

Azonnal beköltözhető, gazdálkodásra alkalmas, jó állapotú olcsó falusi parasztház a Balaton vonzáskörzetében, Siófoktól délre festői falu fő utcáján eladó.

Bedegkéren, a Balatontól légvonalban 25 km-re délre olcsó ház eladó

Eladó parasztház gazdasági épületekkel, berendezve, azonnal beköltözhető
Siófoktól 40 km-re, Bedegkéren falusi paraszház jó állapotban, azonnal beköltözhetően eladó. Jó állapotban levő ház Bedegkéren, akár bútorozottan is eladó. Fő utca mellet fekszik, széles füves udvar, melléképületekkel, pincével, istállóval, baromfi-, és sertésóllal, veteményes kerttel, saját jó minőségű kúttal ellátott. Valamennyi közmű elérhető: vezetékes víz, vezetékes gáz, ADSL internet stb...

Az ingatlan leírása, közművek, ár

tulajdonság rendelkezésre áll elérhető
A telek alapterülete: 1.000 m²  
A ház alapterülete: 100 m²  
Szobák száma: 3 db  
Konyha: 1 db  
Kamra: 1 db  
Vezetékes víz saját vízmérővel:  
Elektromos áram saját mérővel:  
Vezetékes földgáz:
Telefon + ADSL:
Bútorozottan is eladó:  
Gazdasági épólet, sertés ól:  
Gazdasági épület, istálló:  
Gazdasági épület, pajta:  
Pince:  
Saját kút:  
Veteményes kert, öntözési lehetőséggel:  
Melléképület, nyári konyha:  
Eladási irányára: 2.5 millió Ft  

  • Bedegkér fekvése: Bedegkér község Balatontól 35 km-re fekszik. A községet dombok övezik. Szép és nyugodt környezet, pihenésre és kirándulásra egyaránt alkalmas. A községhez tartozik két kieső rész is. Keleti oldalról a Mecsek - melynek saját kis kápolnája van -, nyugati oldalról Rózsás és Csaba vesz körül, melyhez közel van a Csörgő patak.

  • Bedegkér története: Bedeg és Magyarkér 1939-es egyesítésekor jött létre a község. A község fokozatosan fejlődött, fénykorát az 1850-es években érte el. 1854. június 13-án a plébániát Liszt Ferenc unokatestvére, Veczkó Antal vette át. A finom ízlésű, igen művelt és lelkiismeretes pap minden tudását és kapcsolatát igénybe vette a községért. Átalakította a templom belső terét, kiegészítette annak felszerelését és a ruházatot. 1857-ben épült Bognár József és Kovács Ferenc áldozatkészségéből a mecseki kápolna, majd 1862-ben a temetői kálvária és 1864-ben a szentháromság szobor. A határban lévő fakereszteket áldozatkész hívők kőkeresztekre cserélték ki. Felújíttatta a plébánia épületét, megalapította a községi könyvtárat, és megszervezte annak működését. Az Esterházy családdal való kapcsolatát felhasználta község érdekében, szőlő-és szántóterületeket kért hívei számára.
    Balaton - Somogy Megye - Bedegkér

További képek a településről és az ingatlanról